Bátran írjátok le ...

Bátran írjatok bele Ti is, ez egy olyan blog, amelyet közösen szerkesztünk.
(NEM KELL REGISZTRÁLNI sem!)Minden gondolat tőletek egy lélekölelés az olvasóknak...

Léleksimogató videók 1."A barátság nem mérhető másban, mint emlékekben, nevetésben, békében és szeretetben."


"Semmi sem gyógyít úgy, mint a mosoly és a nevetés. Ha könnyedebb lélekkel éljük a világot, azt mutatja: szívünk a helyén."


"Akiket igazán szeretünk, azok haláluk után sem hagynak magunkra minket. Ők az elsők, akik segítségünkre sietnek életünk nehéz pillanataiban. Az édesapád ott él benned,  és meg is mutatkozik, valahányszor szükséged van rá."


"A világ legtöbb fontos dolgát olyan emberek érték el, akik akkor is tovább próbálkoztak, amikor már semmi sem segített."


"Igazából sosem növünk fel, csak megtanuljuk, hogyan kell viselkedni nyilvános helyen."


"Az ölelés egészséges. Növeli a szervezet ellenálló képességét, oldja a feszültséget, elmulasztja a búskomorságot, jót tesz álmatlanság ellen, felpezsdíti a vérkeringést, megfiatalít, nincs semmi kellemetlen mellékhatása, valóságos csodaszer. Az ölelés teljesen természetes. Életünk szerves része, nem kell hozzá se édesítő, se gyomirtó, se tartósító. Teljes értékű, akár a reformkoszt. Az ölelés gyakorlatilag tökéletes. Szó sincs alkatrészkopásról, hamar kimerülő telepekről, rendszeres felülvizsgálatról. Csekély energiafogyasztással magas hozamot biztosít, nem árt neki az infláció, nem hizlal, nem kell utána havi részleteket fizetni, a biztosításról nem is beszélve, ellophatatlan, adómentes, nem szennyezi a környezetet és természetesen korlátlan ideig visszaadható.""...Remélem olyan életed lesz, amire majd büszke lehetsz. De ha mégsem, remélem lesz elég erőd hogy újrakezdd."

"Amikor önmagadban megtalálod a nyugalmat, olyan személlyé válsz, aki másokkal is békében tud élni."


"Vegyél bátorságot ahhoz, hogy a mai napon bátoríts, ahelyett, hogy elbátortalanítanál valakit – bátorságra van szükség ahhoz, hogy másokat bátorítani legyünk képesek!"
 

7 megjegyzés:

 1. Én is ilyen esküvőt szeretnék majd egyszer4 : )

  VálaszTörlés
 2. A nyolcadik videó elvarázsolt, elgondolkodtatott...KÖSZÖNÖM!

  VálaszTörlés
 3. Minden Ölelés egy kis morzsája a szeretetnek - úgy érzem.

  VálaszTörlés
 4. Kívánom szívem minden szeretetével, hogy kívánságod teljesüljön, ami az esküvőt illeti - Kedves 'Névtelen'. A 8. video teljesüléséhez viszont Te kívánj nekem erőt, kitartást és sikeres célbaérést, hogy megtapasztaljam én is a varázslatot, amit akár életem hátralévő részének céljaként tekinthetek. (igazán nem fontos, mert a lényeg, h. ide megérkeztem, de számomra a legnehezebb út a legutolsó video volt,az együttérzés és a megértés nagyon jól esett,el is érzékenyültem.) Végül ITT ÉS MOST hálásan köszönöm a segítő kezeket, szavakat a biztatáshoz, melyet szeretnék tovább adni, ugyan úgy, ahogy én részesülhettem mindezekben.
  "..a tudat, h.valaki törődik velem, olyan volt, mint 2 hónapnyi didergés után egy finom, meleg takaró..." (Claudia Gray amerikai írónő) KÖSZÖNÖM.

  VálaszTörlés
 5. Kedves Natasa! Azt hiszem összes lélekölelőnk nevében kívánok neked erőt, kitartást, hogy elérd a céljaidat, hogy tudj haladni azon az úton, melyet a belső hangod sugall. Ne tántorítson el semmilyen korlát, melyet eléd hoz az út, higgy magadban, hidd, hogy azért került eléd, hogy tanulhass belőle, és amikor átléped, már gazdagabb leszel egy újabb bölcsességgel. ♥ (lÉlek)

  VálaszTörlés
 6. Csodálatos - Lélekemelő filmek.
  Nagyon köszönöm!!!!

  VálaszTörlés