Bátran írjátok le ...

Bátran írjatok bele Ti is, ez egy olyan blog, amelyet közösen szerkesztünk.
(NEM KELL REGISZTRÁLNI sem!)Minden gondolat tőletek egy lélekölelés az olvasóknak...

Léleksimogató videók 2.


" Ölellek karommal, ringatlak lelkemmel..."

Egy igaz történet. 
Egy napon a fiú kérdezi az apját: Apa lefutod a maratont velem? Az apa válasza igen, s az első maratont lefutották együtt.Egy másik napon a fiú kérdezte az apját: Lefutod velem újra a maratont? Az apa válasza megint igen, s lefutották együtt újra a maratont. Majd egy napon újra kérdezi az apját: Apa, lefutod velem az Ironmant? / Ironman a legnehezebb verseny, 4km úszás, 180km kerékpározás, 43km futás / Az apa válasza megint igen! 

Semmi sem gyógyít úgy, mint a mosoly és a nevetés. Ha könnyedebb lélekkel éljük a világot, azt mutatja: szívünk a helyén.

“Változás: a szolgálóleány neve, akinek segítségével a Természet végrehajtja csodáit.” (Mark Twain)


Körbevesz a víz, elringat, megnyugtatja gondolatainkat, elengedhetünk, töltődhetünk...

"Két szem nézésének találkozása, két léleknek az érintkezése."(Gárdonyi Géza)

Minden nagy teljesítmény egy álommal kezdődik.
A tölgyfa alszik a makkban, a madárka vár a tojásban, és a lélek látomásában egy ébredező angyal mozdul. Az álmok a valóság magjai. (James Allen)


„Kezdjük megtanulni, hogy minden egyes állatnak megvan a maga élete, helye és szerepe ezen a világon. Ha az állatokkal való kapcsolatainkban az együttérzést és a gondoskodást állítjuk a középpontba, megbecsüljük, s tiszteljük életüket, megváltozik majd a hozzáállásunk. Minden élet szentté válik, és odafigyelünk majd, hogyan bánjunk vele."

"...az ő világa az már az én világom része is..."

"Ameddig nem adod fel, nem is veszíthetsz!"

"Időnként valahogy megtisztul az ember, mint a természet, amikor a friss szél elviszi a súlyos felhőket, kisöpri a nyomasztó levegőt, a fullasztó párákat: éppolyan kevéssé magyarázható e belső kiderülés és napsütés is, mint ezek a természeti jelenségek."

2 megjegyzés:

  1. Egy pillanat mikor megszületsz, egy pillanat mikor meghalsz, és a közte lévő történés sok-sok pillanatokból állnak. A kérdés csak az, hogy hányszor éljük át a pillanat illúzióját. Az életet nem években éljük meg, hanem pillanatokban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen az élet csak egy pillanat, de hogy ezek a pillanatok milyenek lesznek csak rajtad múlnak. Éld át a pillanatokat és élvezd minden egyes rezdülését. Mert az élet valóban egy pillanat és olyan gyorsan elszáll. Ezért ne rágódj a múlton és ne törd a fejed a jövőben, csak élj a most pillanatában.

      Törlés