Bátran írjátok le ...

Bátran írjatok bele Ti is, ez egy olyan blog, amelyet közösen szerkesztünk.
(NEM KELL REGISZTRÁLNI sem!)Minden gondolat tőletek egy lélekölelés az olvasóknak...

2013. július 8., hétfő

Milyennek szeretne látni egy férfi egy nőt?Kapcsolatok remegnek meg, bomlanak fel azért, 
mert sok férfi mást vár el a párjától, mint amit az ad neki...
Milyennek szeretne látni egy férfi egy nőt?
Változzunk a kedvükért?
Léteznek kompromisszumok?
Valóban a hosszú párkapcsolat titka az, ha olyanná válunk, mint a párunk álmaiban?

Mit gondoltok erről?
Köszönet mindenkinek, aki megosztja velünk gondolatait!

8 megjegyzés:

 1. Na igen! Elmúlik az újdonság varázsa és jönnek a valóság pillanatai.

  VálaszTörlés
 2. Hosszú évek óta élünk együtt. Úgy érzem, sokat változott a gondolkodásom, elfogadóbb lettem, kevesebbet zsörtölődök, nyugisabb lettem, mint régebben voltam. És mintha a férjemnek pont ez lenne idegen. Nem mondja ki, de érzi ezt az ember. Őszintén, mintha úgy nézne rám, mint akit nem ismer. Van, hogy rákérdezek, de abban a pillanatban"bevackol", bezár, nincs itt semmi beszélnivaló és itt véget is ér a nagy párbeszédünk. Ő a zsörtölődősebb énem szerette? Vissza kéne változnom? Ó férfiak, férfiak...

  VálaszTörlés
 3. Azt kaphatjuk párunknak, aki az utunkon segít minket, vagy így, vagy úgy...
  értünk van, mint minden e világon.
  Ha elvárásai vannak velünk szemben, az is rólunk szól,
  hisz tükröt tart nekünk, szerintem ezen érdemes elgondolkodni...

  VálaszTörlés
 4. Én nem tudom a férfiak miért nem képesek beszélgetni! Lehet oda kéne kötni őket a székhez és csak akkor mehetnek pisilni, inni, stb. , ha elmondják a bennük bújkáló gondolatokat! :)

  VálaszTörlés
 5. No, ez tényleg elgondolkodtató... Ha meg akarunk felelni valakinek, akkor nem magunk vagyunk. Ez már régen rossz. Régen valóban sokan azért maradtak együtt, mert meg akartak felelni egymásnak, a környezet elvárásainak. És éltek egy pocsék házasságban. Persze nem azt akarom hangsúlyozni, hogy ha nem fogadnak el, akkor válj el. A lényeg a beszélgetésen lenne. A kommunikáción két ember között. Tapasztalatom, hogy így lehet átbeszélni dolgokat, kompromisszumokat kötni. Köztünk a szikrából még volt egy kis parázs...tudtuk, hogy valaha szerettük egymást. Adtunk egy esélyt még egy nagyon nagy beszélgetős sírós, szívkiöntős esélyt.
  Néha olyan kis apróságkon múlik a dolog. Nem véletlen vagyunk amellett aki mellett vagyunk, ez igaz, de az is, hogy eljöhet a pillanat, amikor már nem együtt kell folytatnunk az utat. (béKa)

  VálaszTörlés
 6. Korrekt, ha egy férfi is elmondja a véleményét. Kálmán vagyok, legyen elég ennyi. Haladjunk sorban.Rendben, változunk egy kapcsolat során mind a ketten, férfi és nő is. Nem hiszem, hogy a zsörtölődés hiányozna bárkinek is a társából, de így, ahogy gondolkodom rajta, az lehet az a viselkedés, amit a legrégebbóta ismerünk benne.Bár utáljuk, de ismerjük. Ha nem együtt változtunk, a másik változása jó ideig idegen a számunkra. Másik. Nem beszélgetünk. Nem hallgattok meg. Oktattok, irányítani próbáltok. Ha modunk valamit, támadásnak vesziktek. Így persze, hogy bezárkózik az ember.A harmadik beléphet? Az beléphet bármikor egy széthulló kacsolatba.Ha nem tudjuk megbeszélni a dolgokat , rövidesen a szex is a kielégülésről és nem a szeretetről fog szólni.

  VálaszTörlés
 7. A beszélgetés fontos. Nagyon. Ha nem tudsz beszélgetni a pároddal, akkor miért vagy vele? Rohadtul nem értem. Harmadik? Ebben az esetben normális. Az a bibi, hogy az egyik fél érzi a hiányt, a másk meg nem akarja meglátni, csak kapaszkodik. Mit vártok el tőlünk fiúk? Elvártok valamit? Mi kelt bennetek hiányérzetet? Engem ez érdekel. (M)

  VálaszTörlés
 8. A nagybetűs NŐ olyan magabiztosan tud menni, felemelt fejjel, önbizalommal teli, hogy a FÉRFI csak szájtátva bámulja.Ez a tartás adja a számunkra a csodálatot, amit megérdemel.

  VálaszTörlés